Om oss

Expertis inom Vattenkylare, automater och storköksutrustning: För en grönare framtid

Pan Atlantic AB erbjuder dricksvattenkylare och vattensifoner för kylt och/eller kolsyrat vatten anpassade för miljöer som hem, kontor, konferensanläggningar, restauranger, storkök och industrier. Våra dricksvattenkylare är direktanslutna till det ordinarie dricksvattnet och ger användaren naturligt rent, kallt och kolsyrat vatten. I vårt sortiment ingår även storkökskranar, förspolningsdushar, slangupprullare och annan storköksutrustning såväl som vattenfilter, glastvättar och annan kringutrustning för food & beverage marknaden.

Pan Atlantic AB grundades 1954, då under namnet Pan Nordic AB. Företaget startades med inriktning på produkter för arbetsmiljöförbättrande åtgärder. 1980 antogs namnet Pan Atlantic och företaget var då en av nordens främsta grossister av vattenkylare.

Hör av dig

Telefon

+46 (0)21 41 93 00

E-post

info@panatlantic.se

Öppettider

Mån-Tors 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00

Richard Herbertstorp
VD
Lenn Söderlund
Service/Försäljning
Frida Herbertstorp
Försäljning/reklamationer/teknisk support/ekonomi

VD
richard@panatlantic.se

Försäljning/reklamationer/teknisk support/ekonomi
kerstin@panatlantic.se

Service/Försäljningi
lenn@panatlantic.se

Produktcertifieringar

Certifieringar har stor kommersiell betydelse och är viktigt inom dricksvattenkylar-branschen. Certifieringar bidrar till att försäkra dig som kund att produkten du köper är av god kvalité och uppfyller de specificerade krav som finns i olika standarder. Produkterna vi säljer är alltid godkända och certifierade. Det är viktigt för oss att hela vårt sortiment består av certifierade produkter för att du som kund ska känna dig säker på att du köper en godkänd utrustning som fungerar till det den är avsedd för och att den inte utgör någon risk för användaren.

CE (hälsa-, miljö- och säkerhetskrav) Nemko (elektrisk säkerhet) Wras (livsmedel och hydrauliska bestämmelser) CE-märkning är en produktmärkning av EU och säkerställer att produkten överenstämmer med bestämmelser för hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

SBcert ISO logo

Alla produkter kontrolleras innan de får CE-märkas. Nemko och Wras garanterar att dricksvattenkylarna är konstruerade i likhet med rådande säkerhetskrav och att de är godkända av tredjeparts certifieringsorganisationer. Dessa certifikat är även utformade i enlighet med EU direktivens kylgaranti samt med nationell lagstiftning om låg-volt.

Certifieringar

Hitta hit

Pan Atlantic AB

Våra leverantörer

Vi samarbetar med pålitliga leverantörer för att säkerställa högkvalitativa produkter och tjänster. Genom noggrant utvalda partners strävar vi efter att erbjuda pålitliga och innovativa lösningar för våra kunder.

T&S Logo
Celli Group logo
Termotechnika logo
Cosmetal logo