Frågor och svar

Här har vi listat vanliga frågor som vi får på telefon. Kanske hittar du svaret på din fråga här!
Annars är du varmt välkommen att kontakta oss här.

Isbankens nivå är för låg, fyll upp till korrekt nivå (se nivåröret). Se till att noga följa instruktionerna i nivåröret för att undvika eventuella driftsavbrott. 

Det ska vara 3-3.5 bar.

Använd alltid tryckreducerare med 3 bars tryck (finns att köpa som tillbehör). Detta säkerställer korrekt funktion och förlänger utrustningens livslängd genom att minimera övertrycksrisker.

Kontrollera följande:

  • Om det finns el fram till maskinen
  • Om termostaten är påslagen (rekommenderad inställning: 5-6 på skalan) Se även efter om eventuella säkringar har löst ut.

Maskinen ger ingen smak, kontrollera ledningsvattnet in till dricksvattenkylaren.
Installera ett AP3- filter (tar bort dålig smak/lukt och sediment och hjälper till att hålla kalk borta upp till 8 dH).

Dricksvattenkylaren har förmodligen frusit. Ställ ner termostaten och stäng av maskinen några timmar så tinar isbanken och det blir åter möjligt att få kylt och kolsyrat vatten.

I magnetventilen har det förmodligen fastnat en sedimentpartikel som gör att den inte kan stänga helt. Rengör magnetventilen och komplettera med ett filter (filter finns i vårt tillbehörsortiment). När det gäller kolsyrat vatten kommer det alltid några droppar i efterhand.

Våra leverantörer

Vi samarbetar med pålitliga leverantörer för att säkerställa högkvalitativa produkter och tjänster. Genom noggrant utvalda partners strävar vi efter att erbjuda pålitliga och innovativa lösningar för våra kunder.

T&S Logo
Celli Group logo
Termotechnika logo
Cosmetal logo