Drinkmässan 2023: Den ultimata destinationen för dryckesentusiaster, med PanAtlantic

Är du en fan av cocktails och drycker? Vill du lära dig mer om de senaste trenderna i branschen och träffa de största dryckesleverantörerna? Då är Drinkmässan 2023 platsen för dig!

Från den 19 till den 21 maj kommer Eriksbergshallen i Göteborg att förvandlas till en hubb för dryckesentusiaster, med hundratals drycker att prova och de bästa bartenderna i Sverige för att inspirera dig.

Evenemanget kommer att ha olika områden, inklusive en marknad fylld med cocktailbarer, världsklassiga drycker och inspiration från några av branschens ledande experter. Med över hundra dryckesprov tillgängliga har du chansen att prova kombinationer du aldrig trodde var möjliga.

En av de största attraktionerna på Drinkmässan 2023 är närvaron av PanAtlantic – ett företag som specialiserar sig på högkvalitativa vattenlösningar.

På PanAtlantic är vi stolta över att erbjuda våra kunder det bästa urvalet av vattenlösningar från hela världen. Vi samarbetar med några av de mest ansedda leverantörerna i branschen för att ge dig de finaste vinerna, spritdryckerna och ölen som finns tillgängliga.

Oavsett om du föredrar rent eller kolsyrat vatten har PanAtlantic något för alla. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive vattenkylare, tappkranar och köksutrustning. Vårt team av experter kommer att finnas på plats på Drinkmässan 2023 för att svara på alla frågor du kan ha och hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för dina behov.

Utöver vårt fantastiska utbud av vattenlösningar kommer vi också att erbjuda specialerbjudanden och rabatter exklusivt för besökare på Drinkmässan. Så se till att besöka vår monter D:01 och säga hej!

På PanAtlantic är vi passionerade om att erbjuda våra kunder högsta kvalitet på våra produkter och tjänster. Vi tror att högkvalitativa vattenlösningar är avgörande för en hälsosam och hållbar livsstil.

Så vad väntar du på? Besök oss på Drinkmässan 2023 och upptäck din nya favorit vattenlösning. Vi ser fram emot att träffa dig där!

#Drinkmässan2023 #PanAtlantic #Vattenlösningar #Högkvalitet #Vattenkylare #Tappkranar #Spillbrickor #Storkökskranar #Förspolningsduschar #Drinkmässan i Eriksbergshallen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *